Under Inställningar → Data & integritet kan du begära en export (JSON) och radera platshistoriken separat. Radering av hela kontot tar bort familjen, alla medlemmar, enheter och historik.
- Radering av konto kan bara göras av ägaren.
- Data raderas inom 30 dagar från våra system och säkerhetskopior.
- Enheternas appar slutar dela direkt när kontot raderas.
Har du frågor om personuppgifter kan du alltid skriva till hej@safeloop.se.
Var guiden till hjälp?